Ølsmagning for 2, lys kasse

DKK 300,00


Kategori:

Beskrivelse

Ølsmagning til to, med brygmesteren fra Munkebo Brewery™ & Small Craft Distillery™, i samarbejde med Umut Sakarya og Guldkroen
Vi har sammensat en kasse med 4 forskellige øl, som vi vil gennemgå sammen på jer på Youtube live streaming.
Vi vil fortælle om hvad vores ide var bag hver opskrift, hvordan vi har brygget den og hvilke smagsnoter man kan lægge mærke til. En time med en nørdet brygmester.
Alpeweissbier, Navn: Folkvang. Opkaldt efter hvor den nordiske kærlighedsgudinde bor og brygget som vores brygmester lærte det, i de tyske alper. Den er brygget med en dansk naturgær, isoleret fra overfladen af en honningbi fra Kerteminde.
Havtornspilsner: Navn: Sól. Opkaldt efter solen men stavet på islandsk/færøsk, for at respektere vores nordiske brødre. Brygget med havtorn, som også kaldes for den nordiske passionsfrugt.
Guldkroens IPA, Navn: Remoulade IPA. Masser af amerikansk humle og brygget til Umut Sakarya og Guldkroen i samarbejde med Munkebo Brewery™.
Belgisk Blonde Ale, Navn: Maple Winter Ale. Opkaldt efter at være brygget med økologisk ahornsirup og brygget med en belgisk gær som giver noter af nellike og peber.
Der er dobbelt op i en kasse, så der er nok til flere personer. 2 flasker af hver slags, 8 i alt.
Baggrund:
Claus Christensen er uddannet biologi fra Københavns Universitet, med en PhD i Sundhedsvidenskab. Han har arbejdet som forskningsassistent i områder som Proteinkemi og Cellebiologi, samt salgs-og marketingschef for et firma som producerer rekombinante enzymer til forskning. Efter at have vundet flere medaljer som dansk og skandinavisk håndbrygger og arbejdet som brygmester i de tyske alper grundlagde han Munkebo Brewery™ i 2013. Siden kom CooLAB™ til i 2017 som er et laboratorie der isolerer gærstammer fra naturen til brug i fødevarer. Claus og hans team arbejder på at lave et destilleri i 2020 ved Odense Havn, som kommer til at hedde Small Craft Distillery™, der vil være fokus på whisky, brandy, gin og rom.
Vi ser frem til at se jer over en kop kold øl, til den lyse smagning torsdag den 30 April kl. 1900, husk at bestille smagskassen på vores hjemmesiden i god tid.
Torsdag den 7 Maj kl. 1900 vil vi lave en ølsmagning til de mørke øl på Youtube live streaming.
Youtube live streaming link kommer senere og der er mulighed for at stille masser af spørgsmål.