Ølsmagning

Ølsmagning ved Odense Havn, hos Munkebo Brewery / kommende destilleri i Odense.

I får bryghusets historie, hvordan vores øl bliver til, mens der smages på vores bryg og underholdes med anekdoter fra livet som brygmester i Danmark og udlandet.

Spørgsmålet er hvor meget humle der kan være i en øl, eller hvad en Berliner weisse?

Der kan stilles mange, gode spørgsmål om videnskaben i brygning og vores brygmester som har arbejdet som brygmester i de tyske alper, kan svare på de fleste.

Hvad er inkluderet:

2 times ølsmagning.
Ølsmagning af 8 valgfrie øl.
Munkebo glas til at tage med hjem
Mulighed for at blive i baren og smage videre.
Mulighed for tilkøb af mad fra vores foodtruck
Snacks er inkluderet

Fun Facts:

  • Skikken med at ”klinke” glas stammer fra vikingerne, hvor det at støde glassene sammen var en tillidserklæring, hvor man viste den anden, at øllen ikke var forgiftet, når øllen skvulpede over under klinkningen.
  • Meget af vores øl er gluten fri, dog ikke vores hvedeøl.
  • Vores brygmester er uddannet biolog med en PhD i Sundhedsvidenskab og har isoleret flere gærstammer fra overfladen af honningbier, fra Kerteminde.
  • Et par gange om året brygger vi øl eller mjød i åbne træstemmer, opvarmet med varme sten fra bål.

Private ølsmagninger: Der kan arrangeres private ølsmagninger ved Odense Havn med smagsprøver på vores forskellige øl fra sortimentet.

En ølsmagning varer ca 2 timer og koster 200.- pr person. Betaling for minimum 15 personer. Der medfølger et gratis Munkebo glas ved ølsmagninger.

Vi kommer også gerne ud og underholder med ølsmagninger for enten private eller firmaer.

I forbindelse med rundvisningerne er der mulighed for at købe mere af bryggeriets merchandise som glas, øl samt food fra vores Foodtruck.